Aplicația prin care profesorii din România își pot ține cursurile online

0 4


Din cauza pandemiei de coronavirus, toate școlile din România rămân închise în această perioadă. Dar soluții pentru ca elevii și profesorii să rămână în contact există.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Guvernul a venit că măsuri drastice. Una dintre ele, luate imediat ce au apărut primele cazuri de infectare, a vizat închiderea școlilor. Ministrul Educației, Monica Anisie, spunea recent că unitățile vor rămâne închise până după Paște.

Totodată, respingea ideea ca anul școlar să fie înghețat.

În tot acest timp, însă, profesorii caută soluții pentru a-și putea ține cursurile online. Una dintre aceste soluții este aplicația Kinderpedia, care e pusă la dispoziția tuturor școlilor publice gratuit, până la încheierea anului școlar. Hai să vezi cum funcționează.

Kinderpedia, aplicația prin care profesorii țin cursurile online

Kinderpedia e aplicația care promite că profesorii și elevii își vor putea continua activitatea de la clasă prin lecții video la distanță. Practic, e integrat un modul de videoconferință, care permite organizarea de lecții online.  Aplicația poate fi folosită atât mobile, cât și în varianta web.

Modulul de predare online va fi gratuit pentru școlile publice până la sfârșitul acestui an școlar. Sunt integrate acolo și funcționalitățile aplicației Zoom,iar Kinderpedia permite utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica