Aplicația de care are nevoie Poliția Română a fost anunțată

0 6

Mulți specialiști susțin că brandurile care nu se digitalizează vor dispărea de pe piață. E valabil și pentru instituții de stat precum Poliția Română. Iar Motorola susține că are soluția.

De regulă, instituțiile de stat sunt mai reticente când vine vorba de digitalizare. Uită-te numai la birocrația din sistemul românesc și o să-ți dai seama de acest lucru. Sunt multe instituții publice la care nu poți plăti cu cardul și, mai mult decât atât, încă ți se cere celebrul dosar cu șină.

Numai că principalii jucători din domeniu vin cu soluții. Important e ca ele să fie și dorite de cei refractari la schimbare. Motorola e, probabil, brandul adolescenței tale în materie de telefoane. Cum nu a reușit să se mențină pe această piață, a început să dezvolte alte soluții. Una dintre ele vine sub forma unei aplicații, care se adresează polițiștilor.

Și care e deja folosită în Anglia și Țara Galilor. Și care s-ar putea dovedi extrem de utilă și pentru Poliția Română.

Cum funcționează aplicația Motorola ce ar fi utilă și pentru Poliția Română

Aplicația dezvoltată de Motorola se numește Pronto și vine să înlocuiască fișierele și dosarele aflate în arhiva Poliției. Practis, sunt înlocuite pixurile, carnețelele și tot ce înseamnă format fizic. Totul este stocat digital.

În Anglia, unde a fost implementată cu succes, le permite polițiștilor să acceseze direct din smartphone sau tabletă milioane…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica