Aparatul de aer condiționat care promite că are grijă de planetă

0 6


Încălzirea globală reprezintă un risc la adresa planetei. Problema e că, fiind tot mai cald, se folosesc tot mai multe aparate de aer condiționat. Care, la rândul lor, poluează foarte mult și produc emisii de gaze cu efect de seră.

Experții din toată lumea avertizează cu privire la riscurile la care se expune planeta din cauza încălzirii globale. Se caută soluții în toate domeniile pentru a limita poluarea. Industria auto a virat spre electrice, se caută surse alternative de energie.

Printre aparatele electrocasnice care poluează cel mai tare se numără și aparatele de aer condiționat. În zonele în care vara se ating temperaturi spre 50 de grade Celsius sau chiar mai mri, acestea sunt extrem de utile. Marea lor problemă e că poluează, la rându-le, extrem de mult.

O companie prezentă la târgul CES din acest an susține că a identificat o soluție. Se numește OxiCool și e un aparat de aer condiționat care-ți răcește și-ți încălzește locuința și are zero emisii de gaze cu efect de seră.

Cum funcționează aparatul de aer condiționat cu zero emisii

OxiCool are o tehnologie despre care producătorii susțin că-i unică. Mai exact, își face treabă folosindu-se de foarte puțină apă și de cantități extrem de mici de gaz natural. Un aparat de aer condiționat tradițional folosește un sistem refrigerator care facilitează tranziția dintre lichid și gaz și răcește sau încălzește (după caz). În tot acest timp,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica