Apa caldă și căldura, un vis frumos în iarna din București: ce-ți oferă Nicușor Dan la schimb

0 1

Accesul la apă caldă și căldură continuă să reprezinte o fantezie pentru bucureșteni. Din păcate, nici măcar venirea lui Nicușor Dan la primăria Capitalei nu reprezintă o soluție miraculoasă.

”Am spus că în această iarnă nu se vor întâmpla minuni”, astfel a argumentat Nicușor Dan faptul că sezonul rece va fi unul foarte dificil pentru bucureșteni. Oficialul se așteaptă la un număr foarte mare de avarii la rețeaua de termoficare, dar vine totuși cu o promisiune importantă pentru oamenii din Capitală. Aceștia vor ști cu exactitate când se remediază orice problemă cu accesul la apă caldă și căldură, cu mențiune că se vor face eforturi mari pentru ca timpul dedicat reparațiilor să fie cât se poate de mic.

„În campania electorală pe care am încheiat-o acum două luni am fost foarte onest cu bucureştenii: am spus că în această iarnă nu se vor întâmpla minuni. Dacă am avut 1.700 de avarii într-un an, fiţi siguri că în această iarnă vom avea câteva sute de avarii, pentru că avem un indicator care e foarte precis: care este cantitatea de apă pe care trebuie să o introducem în reţea ca să compenseze pierderile şi este de trei ori mai multă decât acum trei ani. Deci stăm mai prost. Tot ce putem face în această iarnă este să rezolvăm avariile cât mai repede cu putinţă. Asta putem face şi asta o să facem”, a explicat Nicușor Dan la Realitatea Plus.

Orice bucureștean care sună să ceară…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica