Anunțul referitor la 5G care arată cât de în urmă sunt România și Europa

0 3

Toate țările dezvoltate se pregătesc de implementarea noii tehnologii 5G. Dar lucrurile nu merg la fel peste tot, iar Europa (și România) au cam pierdut trenul.

Noua rețea de date mobile 5G vine cu viteze de până la 100 de ori mai mari decât actuala generație 4G. Asta înseamnă că va duce internetul pe care-l cunoaștem azi într-o altă eră. Și asta va reinventa mai multe industrii – de la cea auto, care a virat deja spre electrice și modele autonome până la cea de business.

Noua tehnologie 5G va sta la baza multor activități smart: de la orașe inteligente până la noi modele de business adaptate vremurilor. Huawei e cel mai mare producător de echipamente din domeniu, dar chinezii sunt acuzați de spionaj. Totuși, America arată că se poate descurca.

Iar T-Mobile a făcut marele anunț. A lansat noua rețea de date mobile în America, la nivel național. De noua tehnologie vor beneficia, potrivit companiei americane, 200 de milioane de cetățeni.

Noua tehnologie 5G: T-Mobile a dat startul revoluției

Pentru început, rețeaua 5G a T-Mobile nu va funcționa pentru toată lumea. Va fi operațională, însă, din 6 decembrie. Deocamdată, rețeaua merge pe o formă mai înceată a 5G – pe frecvență de 600 de MHz. Asta în condițiile în care cea mai rapidă bandă e cea denumită mmWave.

T-Mobile livrează și viteze bazate pe această bandă, dar doar în unele orașe mari, pentru că există niște limitări de ordin tehnic. Primele telefoane…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica