Anunțul Orange care îți face perioada asta un pic mai bună: 50 GB internet și apeluri gratuite

0 1

Orange a anunțat o serie de măsuri prin care să-i ajute pe români în perioada asta. Operatorul a anunțat că, până pe 31 martie, apelurile din UE către România vor fi gratuite.

Pentru a-și usţine clienţii aflaţi în afara ţării, Orange susține că apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie. Totodată, fie că lucrează de acasă, fac teme online alături de copii sau au nevoie să rămână conectați cu familia şi prietenii, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB.

Acesta este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la data de 30 aprilie 2020 din contul MyOrange.

Pentru familiile cu copii, prin Orange TV Go, va fi acces gratuit la 10 dintre cele mai îndrăgite canale pentru copii. Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie, iar în funcţie de oferta de telefonie mobilă sau de serviciul TV, clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale.

În plus, transferurile în valută efectuate prin aplicația Orange Money au marjă zero. Vor fi însă la cursul de schimb interbancar.

Sesiune specială pentru SuperCoders de la Orange

În perioada 26 martie – 17 aprilie Orange susţine o serie de webinarii gratuite de programare pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani. Alături de trainerii din echipa Simplon România. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica