Anunțul important de la Samsung care a trecut neobservat din cauza S20

0 6

Samsung a captat atenția tuturor cu noile modele S20 și Galaxy Z Flip, lansate ieri. Numai că a mai făcut un anunț extrem de important.

Noul S20 și al doilea model de telefon pliabil – Galaxy Z Flip – au fost vedetele evenimentului organizat de Samsung. Numai că sud-coreenii au planuri mari nu numai în zona de telefoane, ci și în industria de jocuri.

2020 e anul în care vor sosi noile console de gaming de la Sony și Microsoft. E vorba de PlayStation 5 și Xbox Series X. Ambele ar putea fi lansate în decembrie anul acesta, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. La evenimentul de ieri, însă, Samsung a anunțat și un parteneriat cu Microsoft. E vorba de un serviciu streaming de cloud pentru jocuri.

Care ar putea revoluționa modul în care te bucuri de noile jocuri dacă ai un telefon Samsung.

Parteneriatul Samsung pune probleme celor de la Sony

Reprezentanții Samsung au anunțat că parteneriatul cu Microsoft pe zona de servicii de cloud pentru jocuri va fi doar începutul. Pentru că apropierea de serviciile Xbox va fi și mai mare în viitor. Spre exemplu, Forza Street – joc lansat anul trecut pe PC – va veni curând și pe dispozitivele Galaxy.

Și e doar începutul.

Samsung menționează, în acest context, și tehnologia 5G, care va aduce viteze mai mari de transfer și descărcare. Și va revoluționa inclusiv industria gaming. Prin parteneriatul cu Microsoft, sud-coreenii vor să creeze o bază cloud premium pentru experiența jocurilor.

Mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica