Anunțul eMAG pentru români: ce poți cumpăra fără să ieși din casă

0 0

eMAG susține că în perioada asta mai mulți români cumpără online. Vedem asta și cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie specială pentru stat acasă.

Magazinul are o pagină specială – Fă-ți cumpărăturile în siguranță! -, unde susține că tu comanzi online, plătești cu cardul și produsele îți vin direct acasă. Ceea ce oricum era valabil și în restul anului, dar acum ideea e că ai și niște produse la reducere. Din stocul eMAG am ales câteva care ți-ar fi utile.

Ce poți comanda acum de la eMAG și să prinzi preț mai mic

De la Acer poți avea un laptop Nitro 7 cu procesor Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video este de 4 GB, model Nvidia. Produsul îl găsești aici cu reducere.

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

A intrat la un preț excepțional și Samsung Galaxy A80. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, dar și un design aparte pentru modulul camerelor foto. Îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Un alt laptop către care te…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica