Anunțul Digi pentru toți abonații: ce trebuie să ai pe telefon

0 7

Grupul Digi | RCS-RDS are un anunț mare pentru clienți. Compania face un pas important în digitalizare, iar momentul vine cu HBO la pachet. Totodată, operatorul are și un premiu: un Samsung Galaxy S10. Cum faci să-l câștigi?

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că în aplicația Digi.Online va integra cele mai noi producții HBO. Totodată, abonații Digi au activată extraopțiunea HBO sau Maxpak se vor putea bucura de cele mai recente și mai de succes producții disponibile HBO GO.

Vestea mai bună e cu telefonul. Poți câștiga un Samsung Galaxy S10 dacă îți activezi extraopțiunea Maxpak în perioada 17 – 30 septembrie. Totodată, vei avea parte de-o lună de gratuitate pentru acest pachet de la Digi | RCS-RDS.

Ce se schimbă în aplicația Digi.Online?

Digi | RCS-RDS a anunțat că aplicația în noua versiune e disponibilă din 17 septembrie. Odată cu acest moment oferă și o serie de facilități pe gustul cinefililor și al iubitorilor sporturilor. Odată cu categoria distinctă detaliată mai sus, sunt și câteva premiere notabile. Astfel, în septembrie ai: Jaf cu clasă (Ocean’s 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall) sau The Deuce.

De asemenea, vor fi prezente în Digi.Online serialele Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divorț, Aventura, Cea mai puternică voce și filme precum Mary Poppins revine, Tomb Raider: Începutul, Bohemian Rhapsody sau Misiune Imposibilă: Declinul.

Poate merită să treci la ea, mai ales că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica