Anunțul Carrefour, important în această perioadă: unde va livra produsele în următoarele luni

0 0

Carrefour a făcut un anunț extrem de important pentru perioada carantinei. Și nu e singurul anunț de acest fel venit din partea marilor lanțuri alimentare.

E o perioadă dificilă și fiecare gest de solidaritate în această perioadă e bine-venit. Asta fac și cei de la Carrefour, care au decis să pună umărul pentru a-i ajuta pe cei care fac parte din categoria persoanelor vulnerabile în această perioadă. Iar în prima linie se află medicii.

Carreforu anunță că va livra, în următoarele luni, alimentele necesare pentru medici și pacienți în mai multe spitale. Gestul a fost evidențiat chiar de Ministerul Sănătății.

Ce face Carrefour pe perioada carantinei

Carrefour România anunță că are pe listă mai multe spitale unde va livra alimente necesare pentru medici și pacienți. Pentru început, vor începe livrările către Spitalul clinic de boli infecțioase Constanța, Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumoftizologice Victor Babeș Craiova și Spitalul clinic de boli infecțioase Victor Babeș Timiș.

„Personalul nostru medical este demn de toată laudă și demonstrează, o dată în plus, dedicare și înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat. Mulțumim pe această cale companiilor private care arată solidaritate față de situația actuală”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătății, care a dorit să salute gestul.

La rândul lor, reprezentanții Carrefour…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica