Anunț oficial: Când apare sezonul 3 din Westworld pe HBO

0 13

După o pauză destul de îndelungată de la sezonul 2, HBO a anunțat o dată oficială pentru premiera sezonului 3 din Westworld.

Cel de-al treilea sezon din serial e mai aproape decât credeai. HBO a făcut acum anunțul oficial: sezonul 3 va apărea duminică, 15 martie 2020.

De data aceasta, fanii serialului vor fi nevoiți să iasă din zona de confort, pentru că decorul se va schimba semnificativ. Personajele vor ieși din parcul tematic western, iar acțiunea va avea loc într-un decor mult mai futurist.

Poate-ți vei face o idee mai bună din trailerul pentru sezonul 3 din serial:

Lista de actori care vor reveni în sezonul 3 din Westworld îi include pe Evan Rachel Wood ca Dolores, Thandie Newton ca Maeve, Ed Harris ca Omul în negru, Jeffrey Wright ca Bernard, Tessa Thompson ca Charlotte, Luke Hemsworth ca Stubbs, Simon Quarterman ca Lee Sizemore și Rodrigo Santoro ca Hector Escaton.

Pe de altă parte, vor mai exista și câteva fețe noi în serial. Printre aceștia se numără Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi sau John Gallagher.

Sezonul 3 din Westworld va apărea pe HBO

Cel mai recent sezon din serial a fost lansat în aprilie 2018, ceea ce înseamnă că fanii serialului au fost nevoiți să ia o pauză de aproximativ doi ani. Filmările pentru cel mai nou sezon au început încă din martie 2019. Acum, pe 15 martie 2020, aceștia se vor putea bucura de noi episoade din serial.

Jonathan Nolan, unul dintre creatorii serialului, a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica