Anul 2021, anul camionetelor electrice? Anunțul General Motors care dezvăluie direcția clară

0 2


2021 ar putea fi anul camionetelor electrice, cel puțin în SUA. Producătorii de acolo mizează puternic pe acest segment.

Americanii de la General Motors au planuri în electrificarea modelelor de camionetă pe care le scoate pe piață. Pe lângă varianta modificată a modelului iconic Hummer și Chevrolet Silverado, prezentat în luna aprilie.

Potrivit CNBC, GM va veni cu un nou model de camionetă electrică, despre care n-a oferit prea multe detalii. Câteva indicii există, însă.

General Motors, o nouă camionetă electrică

În cadrul unei prezentări, americanii de la GM au venit și cu indicii legate de un al treilea model de camionetă electrică. Nu e clar când va fi lansat, dar ar fi de așteptat în următorii 3-4 ani, cred analiștii.

E posibil să fie vorba de o camionetă electrică tradițională, clasică.

În perioada 2020-2025, GM și-a propus să investească nu mai puțin de 35 de miliarde de dolari pentru electrificarea gamei. Până la sfârșitul lui 2025, vrea să aibă pe piață nu mai puțin de 30 de modele electrice și, din 2035 încolo, vrea să producă doar astfel de modele.

Camionetele electrice, la modă în SUA

GM nu e singurul gigant care vede potențial în zona camionetelor electrice. Rivian, spre exemplu, o altă companie cu planuri în domeniu a prezentat mult-așteptatul model R1T – prima camionetă 100% electrică a constructorului.

La pachet, s-a lucrat și pentru modelul SUV R1S. E drept că lansarea camionetei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica