Antena 3 nu scapă de „m*ie PSD”: cum s-a bâlbâit CNA cu sancțiunea

0 4

În vremea în care sloganul „m*ie PSD” era la modă, Antena 3 n-a ratat subiectul. Dar a spus că l-a folosit în alt sens decât cel popular acceptat. Iar CNA a zis că e în regulă și a lăsat lucrurile așa. Doar că acum a revenit asupra deciziei și, până la urmă, va sancționa treaba asta. Dar cum?

În primă fază, Antena 3 a scăpat fără sancțiune pentru „m*ie PSD”. Expresia a fost folosită de invitații postului, iar emisiunea a fost difuzată în prime time. De cealaltă parte, Realitatea TV a fost sancționată cu amendă de 5.000 de lei, în ianuarie, fix pentru aceeași expresie. De unde a apărut și vorba că CNA a dat liber la „m*ie PSD” pe TV.

Problema analizată de CNA în cazul Antena 3 a apărut în urma unei discuții între Mugur Ciuvică și Dragoș Pâslaru (USR): „[…] dar ăia, publicul dumneavoastră care țipau plăcuța suedeză, se refereau la UE? Sau se refereau la «m*ie PSD»? Că așa scria acolo, că este o opinie politică legitimă, așa a zis Iohannis”.

Mai apoi, Șerban Nicolae, senator PSD, a recurs la aceeași expresie în alt context: „[…] poate unii cred că acum e un îndemn la unitate, la frăție, la solidaritate, cu «ciuma roșie», cu «m*ie PSD», cu «la pușcărie»”.

La acel moment, CNA a decis ca în cazul Antena 3 să fie reluat votul în ședință următoare. Iar acest lucru chiar s-a întâmplat.

Ce se întâmplă cu Antena 3, conform CNA

În primă fază, pentru sancționarea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica