Angelina Jolie dorita in rolul antagonistei din Bond 25

0 330

Un nou film din Seria Bond, in regia lui Danny Boyle, va incepe filmarile din luna decembrie. Pana atunci se vehiculeaza in presa o multime de nume sonore din lumea filmului pentru rolul antagonistei din celebra serie.

Cei de la The Mirror relateaza mai multe informatii legat de desfasurarea castingului si alegerea actorilor potriviti pentru seria Bond. Se pare ca regizorii cauta o actrita potrivita pentru rolul personajului negativ iar din care se pare Helena Bonham Carter sau chiar Angelina Jolie ar putea fi cartea castigatoare.

Surse din interiorul publicatiei precizeaza faptul ca regizorii sunt mai interesati de o colaborare cu Helena chiar daca toata lumea isi doreste sa o revada intr-un rol de antagonista pe Angelina Jolie.

De distributia finala se va ocupa insusi Danny Boyle, regizor care si-a exprimat de nenumarate ori interesul pentru o colaborare in seria Bond iar acum va avea ocazia sa arate ce poate si sa duca „Mostenirea” mai departe. Lansarea oficiala a noului film va avea loc pe data de 25 octombrie 2019.

Din distributie va face parte Daniel Craig in rolul lui James Bond, alaturi de care ar putea reveni pe marile ecrane Ben Whishaw in rolul lui Q, Naomie Harris si Rory Kinnear.

Source Cinemagia
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica