Angajații au decis: care sunt cele mai bune companii din România, în 2021

0 0

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România. Recent, a făcut un top cu cele mai bune companii din țara noastră.

Ediţia a VI-a a clasamentului a fost realizată în perioada 16 noiembrie 2020 – 15 noiembrie 2021, fiind luate în calcul opiniile a peste 100.000 de utilizatori ai platformei Undelucram.ro.

Așadar, Unicornul UiPath este cea mai apreciată companie de către propriii angajaţi, alături de Zitec, Softbinator Technologies, Jysk România şi Nobel România, conform platformei dedicate angajaţilor.

Cele mai bune companii: cum își apreciază angajații locul de muncă

Clasamentul a fost condus, anul trecut, de Microsoft România, companie care a ocupat primul loc în 2016, 2018 şi 2020 şi a fost între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediţie a topului.

La ediţia din acest an, între primele zece locuri din top, şase poziţii sunt ocupate de companii de tehnologie, restul fiind entităţi din retail (Jysk România şi Decathlon România), BPO & Servicii (Majorel România) şi financiar (Kruk România).

Pe lista companiilor care s-au regăsit şi anul trecut în top se află Microsoft România, Nobel, Kruk România şi Decathlon România. În acelaşi timp, printre noile intrări din acest an sunt: UiPath, Zitec, Jysk, 8&8 International şi Majorel România.

În funcţie de domeniul de activitate, pe segmentul Bănci/Instituţii financiare, clasamentul cuprinde, în ordine: Libra Internet Bank,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica