Andrei Navroschi, căpitanul echipei Gemini Solutions: în IT și în fotbal „Mereu mai buni”

0 18

Sursa: Financiarul.ro.

Echipa de fotbal Gemini Solutions a debutat în anul 2011 pornind de la 0, când rezultatul era doar participarea la competiția între companii, si ajungând în ultimii ani top -player în “Liga Companiilor”. A câștigat Cupa Fair-Play – Liga Companiilor și în repetate rânduri s-a plasat pe primele două locuri. Echipa Gemini Solutions a devenit un brand în competițiile sportului cu balon între firmele de IT, după cum și compania Gemini Solutions a devenit un brand pe piața de IT din România, ne spune Andrei Navroschi, căpitanul echipei de Minifotbal.

Pentru a atinge acest nivel de performanță în sport a fost nevoie de spirit de echipă, implicare, strategie, tehnică, alegeri, antrenamente grele, perseverență și multă hotărâre. S-au întâmplat lucruri frumoase în această călătorie spre primele locuri în Liga Companiilor. Colegi care abia se cunoșteau în firmă au devenit prieteni în ”repriza a treia”, ”stranierii” au devenit parteneri și camarazi pe teren, dar și în afara lui, iar împreună au evoluat ca o echipă, având un țel comun: primul loc în Liga Companiilor. Prin spirit de echipă și efort comun, visul lor a devenit realitate.

În tot acest timp, compania Gemini Solutions a fost alături de eforturile echipei, iar jucătorii au devenit performeri. Performanța în sport a fost susținută de compania Gemini Solutions ca parte a valorilor proprii, iar rezultatul încurajării angajaților…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica