Analiza comparativa – imprimantele termice vs imprimantele Dot Matrix

0 3

Sursa: Financiarul.ro.

Când vine vorba despre printare, aparatele din ziua de azi oferă o gamă largă de opţiuni. Pentru un simplu utilizator diferenţele pot părea neimportante, dar în funcţie de cantitatea şi de suprafaţele pe care se printează, trebuie să stabileşti ce fel de imprimantă vei folosi. De exemplu, dacă vrei să printezi coduri de bare poţi alege să utilizezi o imprimantă obişnuită sau una specializată. Comparativ cu o imprimantă normală, una specializată îţi va oferi mai multe opţiuni de printare, poate printa volume mari de coduri de bare si va rezista mai mult timp.

În ceea ce priveşte alegerea ideală pentru a printa cantităţi industriale de coduri de bare, opţiunile sunt imprimantele termice sau imprimantele Dot Matrix. Dar ce le diferenţiază pe cele două tipuri de imprimante?

Calitatea printării

Calitatea printării este foarte importantă când vine vorba despre codurile de bare. Codurile de bare conţin anumite informaţii despre obiectul pe care se află, care sunt citite cu ajutorul unui cititor de coduri de bare şi care urmează să fie afişate pe un anumit terminal, cum ar fi un calculator sau o casă de marcat. Specialiştii sunt de părere că imprimantele termice oferă rezultate mult mai bune calitativ decât imprimantele Dot Matrix. De exemplu, dacă vrei să printezi logo-ul firmei tale, imprimantele termice sunt alegerea potrivită, deoarece pot printa pe orice fel de suprafaţă, comparativ cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica