Amazon se bagă pe auto. De ce are parteneriat cu Volkswagen

0 2

Ford o pune de un parteneriat surpriză cu Volkswagen și, la asta chiar nu te-ai fi gândit, cu Amazon. E o informație care-ți arată că industria auto are nevoie puternică de o mână de ajutor de la giganții care conduc lumea digitală. Iar când greii își dau mâna nu poate ieși decât ceva foarte bun.

Americanii de la Ford au anunțat că vor face echipă cu germanii de la Volkswagen și cu Amazon pentru a desena viitorul electric al industriei auto. Cele trei mari companii au încheiat un parteneriat pentru a le oferi clienților soluții de încărcare rapidă a autoturismelor electrice.

Acestea vor fi amplasate atât pe drumuri și autostrăzi, cât și la locuințele șoferilor. Ford, Volkswagen și Amazon vor să construiască o rețea de stații de încărcare. Proiectul e gândit pentru America de Nord, dar, dacă are succes, are toate șansele să fie extins.

Ford, Volkswagen și Amazon trasează viitorul electric al industriei auto

Rețeua de stații de încărcare pentru mașinile electrice va fi cea mai mare din America din Nord și va cuprinde nu mai puțin de 12.000 de locații. Practic, vor fi 35.000 de prize de încărcat puse la dispoziția celor care dețin mașini electrice.

Al doilea cel mai mare producător auto din America, Ford, vrea să investească nu mai puțin de 11 miliarde de dolari în autoturisme electrice. Vrea ca până în 2022 cea mai mare parte din venituri să vină din această zonă.

În tot acest proiect, Ford și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica