Amazon pregateste 5 sezoane pentru Lord of the Rings

0 357

Amazon are in plan nu mai putin de 5 sezoane pentru serialul Lord of the Rings. Chiar la finalul anului 2017, celebra companie si-a adjudecat drepturile de productie pentru serial pentru 250 milioane de dolari. Deja primele informatii legat de primele sezoane incep sa apara.

Surse din The Independent vehiculeaza faptul ca in primul sezon Amazon va pune accent pe povestea tanarului Aragom, interpretat in celebrul film de Viggo Mortensen.

Asa cum anunta realizatorii serialului, vom avea parte de 5 sezoane Lord of the Rings. Inca nu s-a stabilit o data clara pentru startul filmarilor, dar cel mai probabil nu se va lucra la serial in urmatorii doi ani. Se pare ca exista potential si pentru spin-offf-uri ale seriei asa cum precizeaza surse din Amazon. Serialul Lord of the Rings ar putea deveni asadar, cel mai scump serial din istorie pentru care se va aloca un buget de peste 1 miliard de dolari.

Se pare ca unii actori din seria ecranizata dupa romanele lui J.R.R Tolkien nu vor aparea si in serial. Printre acestia se numara si Andy Serkis, in rolul lui Gollum sau John Rhys Davis, care l-a jucat pe Gimli. Ian McKellen inca nu a dat presei informatii cu privire la o revenire in rolul lui Gandalf dar nici nu a negat.

„Cum aşa, să fie un alt Gandalf? Nu am zis «da» încă pentru că nu am fost rugat să reiau partitura. Dar îmi spui că altcineva l-ar putea juca? Gandalf are peste 7000 de ani, aşa că nici eu nu-s prea bătrân să-l interpretez”, a spus McKellen in cadrul unui show TV.

 

Source Cinemagia
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica