Amazon a doua companie care valoreaza peste 1 triliard de dolari

0 1.406

Acum cateva saptamani Apple a devenit prima companie din lume care a reusit sa valoreze peste 1 triliard de dolari. Amazon a devenit zilele trecute a doua companie din lume care a depasit 1 triliard de dolari. Este a doua companie de tehnologie care reuesete sa depaseasca un „prag psihologic” in lupta cu Apple.

Amazon a pornit ca un magazin online de carti, iar de ceva vreme a ajuns sa ofere foarte multe facilitati atat utilizatorilor cat si antreprenorilor ce doresc sa isi publice produsele pe celebra platforma online.

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a ajuns de curand al doilea cel mai bogat om din lume. Nu a fost un drum usor, Bezos fiind nevoit sa isi dezvolte compania in mai multe directii pentru a creste brandul.

Pe Amazon oricine poate sa vanda orice tip de serviciu. Multi utilizatori nu stiu insa ca Amazon dispune si de servicii de streaming pentru muzica si filme, e una din cele mai mari companii de hosting si cloud computing. Amazon Web Services produce device-uri precum ebook reader-e, tablete sau boxe inteligente.

 

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica