Alternativa la Netflix de la Apple are un preț și o dată de lansare

0 25

Apple a anunțat propriul său serviciu de streaming în cadrul unei conferințe din luna martie. Detaliile de preț și disponibilitate nu au fost însă făcute publice la momentul respectiv.

Apple TV+ va fi o alternativă la Netflix de la Apple și va pune la dispoziția abonaților o colecție stufoasă de show-uri exclusive, filme originale și seriale. Când a fost anunțat, nu știam decât că se va lansa în această toamnă. Fiecare trailer sau clip de promovare pentru viitoarea platformă se încheia cu mesajul ”Coming this Fall” (Vine la toamnă). Oficialii gigantului din Cupertino au evitat să vorbească despre preț la evenimentul din martie 2019.

Surse din interiorul companiei au confirmat că Apple TV+ ar trebui să se lanseze în luna noiembrie. Prețul unui abonament va fi de 10 dolari pe lună, cu mențiunea că va exista și o perioadă de probă. La fel ca orice alt serviciu de streaming, va exista o lună în care nu vei plăti costul abonamentului, ca să vezi dacă îți place. Netflix oferă de asemenea o lună de probă. Doar Apple Music vine la pachet cu trei luni de test gratuit, dar acela este un serviciu de streaming audio, iar motivul are legătură cu gratuititatea Spotify.

La momentul lansării, Apple TV+ va intra într-o piață din ce în ce mai aglomerată. Netflix și Amazon Prime Video au deja o poziție consacrată în domeniul streamingului video, iar HBO face investiții din ce în ce mai mari în ale sale HBO Go și HBO Now….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica