Alternativă ieftină la Netflix: Apple TV+ are o dată de lansare și un preț

0 6

Apple TV+ a fost anunțat de câteva luni, dar acum avem o dată de lansare, preț și alte date legate de disponibilitate.

Pe lângă iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, oficialii Apple au mai făcut câteva anunțuri în cadrul conferinței de pe 10 septembrie. Printre ele s-a numărat și noul Apple TV+, care se anunță a fi un concurent mai interesant la Netflix decât se aștepta cineva.

Apple TV+ va fi disponibil începând cu 1 noiembrie 2019 la prețul de 5 euro pe lună. În Statele Unite ale Americii va costa 5 dolari, în timp ce britanicii vor plăti 5 lire sterline. În prima fază, îl vei putea accesa din peste 100 de țări, printre care și România.

Ca serviciul cu pricina să devină omniprezent în piață și să se reflecte din start în zeci de milioane de abonați, fiecare persoană care își cumpără un iPhone, Apple TV, Mac sau iPad în următoarea perioadă, va beneficia de un an de Apple TV+ gratuit. După un an, plătești 5 euro pe lună, o valoare mai mică decât cea practicată de Amazon PrimeVideo, Netflix sau iminentul Disney+.

În prima fază, Apple TV+ nu va avea foarte mult conținut, doar vreo nouă producții originale, printre care Mankind, The Morning Show, Dickinson și altele. Pentru că dețin drepturile de autor pentru ce oferă, au reușit să ajungă în peste 100 de țări din prima. Tim Cook a promis însă că, în fiecare lună de la lansare, va fi adăugată o producție originală nouă. Nu este clar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica