Al Pacino va juca intr-o noua pelicula marca Quentin Tarantino

0 465

Al Pacino se alatura in distributia noului film regizat de Quentin Tarantino. Cea mai noua pelicula in care ii vom vedea la treaba pe numerosi actori celebri va incepe filmarile in curand. Al Pacino a confirmat faptul ca va juca alaturi de alte nume sonore precum Brad Pitt, Leonardo DiCaprio sau Margot Robbie.

Filmul Once Upon a Time in Hollywood se desfasoara in anul 1969 si il are in centrul actiunii pe personajul interpretat de Leonardo DiCaprio, dar si alte doua personaje interpretate de Rick Dalton si Cliff Booth. Cei trei se lupta sa isi faca un nume la Hollywood si ajung in celebra casa Tate LaBianca, de care sunt legate numeroase crime ale clanului Mason. Margot Robbie este vecina lui Dalton si cea care ii atrage in capcana.

Al Pacino va juca rolul lui Marvin Shwarz, impresarul lui Rick Dalton. Este pentru prima oara cand Quentin Tarantino colaboreaza cu celebrul personaj din The Godfather. Pe lista scurta a actorilor celebri de la Hollywood care vor aparea in film se mai numara si Samuel L. Jackson, Damian Lewis, Lue Perry si Kurt Russell.

Source Cinemagia
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica