Airsfoft: obiectivele jocului prin vizorul lunetei!

0 131

Pușca cu lunetă este unul dintre accesoriile cele mai populare printre jucătorii de airsoft. Nu există nicio armă care să-ți ofere un control mai bun în acest joc. Obiectivul este mult mai aproape, îi poți urmări mișcările mai bine, și, de multe ori loviturile tale pot aduce victoria echipei.

În plus, noile snipere airsoft (cei de la Airsoft au o serie de modele spectaculoase) sunt concepute pentru a face diferența pe terenul de luptă. Echipele în care există unul-doi sniperi au un plus dinainte de începerea bătăliei, iar șansele de câștig sunt cu 25%-30% mai mari decât ale adversarilor.

Pușca cu lunetă – controlează jocul de la distanță!

Pe câmpul de luptă, de cele mai multe ori, diferența este făcută de loviturile precise și de controlul asupra mișcărilor adversarului. Modele precum Gt Advanced – GR25 Sniper – Full Metal – Black sau AAC21 Sniper Gas Rifle – Fde, de pe Airsoft.ro , îți conferă avantaje majore atunci când te afli pe câmpul de luptă, alături de echipa ta. Printre aceste beneficii se numără:

  • Calitatea loviturilor executate – acestea vor ajunge întotdeauna la țintă, eliminând instant adversarii din joc. Se poate spune că acest tip de armă de airsoft funcționează în mod ideal pe principiul “punct ochit, punct lovit”.
  • Posibilitatea eliminării din joc a adversarilor aflați în poziții strategice și periculoase pentru coechipierii de la sol – în acest mod poți să-ți scoți din joc rivalii fără să periclitezi poziționarea celorlalți membri ai echipei tale.
  • Respectarea condițiilor impuse de regulă MED (executarea unei lovituri de la o distanță minimă și acceptată de jucători) – nu mai este nevoie să apreciezi care este această distanță, dat fiind faptul că loviturile sunt executate de la o depărtare confortabilă pentru jucători. În plus, se va respecta și regula privind viteza de lovire, de până la 170 m/s.
  • Beneficiezi de un nivel de camuflare excelent – spre deosebire de jucătorii care optează pentru poziții de rifleman, DMR sau SAW, care impun o poziționare în câmpul de luptă destul de dezavantajoasă, un sniper își poate alege poziții care îi permit să dețină controlul asupra terenului de joc. În plus, deținerea unui echipament de camuflaj consolidează poziționarea jucătorului și ii oferă acestuia întotdeauna un plus față de adversari și coechipieri.

Prin urmare, poziționarea pe câmpul de luptă ca sniper (lunetist) îți oferă atuuri importante în raport cu membrii echipei tale, dar și cu adversarii. Beneficiezi de executarea unor lovituri care ajung la ținte aflate în mișcare și care te ajută să obții victoria pentru echipa ta. Optează pentru achiziționarea unei puști cu lunetă și devino campionul echipei tale la airsoft!

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica