Airbnb schimbă regulile și s-ar putea să nu fie pe placul tău

0 4

Airbnb pregătește reguli mai dure pentru cei care se cazează prin intermediul acestui serviciu. Multe dintre ele s-ar putea să nu-ți placă.

Airbnb a anunțat reguli mai dure după masacrul petrecut la petrecerea de Halloween în San Francisco. Cinci persoane au murit atunci într-un schimb de focuri la o petrecere organizată într-o locuință închiriată prin Airbnb. Compania s-a văzut nevoită să ia măsuri.

Reprezentanții Airbnb au fost acuzați că nu se implică mai mult în procesul de închiriere și că această neimplicare poate duce la tragedii. Așa că au decis să ia măsuri și au venit cu un anunț oficial în acest sens.

Airbnb schimbă regulile

Airbnb impune reguli mai dure și nu va mai permite petreceri și deranj în locuințele închiriate prin intermediul platformei. Compania susține că va interzice toate evenimentele de acest gen, organizate deseori pe rețelele de socializare ca Facebook. Sunt evenimente publice, de regulă, la care pot veni toate persoanele interesate.

Și, în astfel de situații, lucrurile pot lua o turnură urâtă. Numai că există și câteva excepții. Hotelurile tip boutique și evenimentele oficiale nu intră în această categorie. De fapt, măsurile companiei se referă la evenimentele private din locuințele mari.

Sunt vizați proprietarii care-și închiriază locuințele pentru petreceri gălăgioase, care-i deranjează pe vecini și la care, de multe ori, ajung și polițiștii. Printre proprietățile…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica