Ai putea da un tun, dacă investești acum în Bitcoin: câți bani ți-ar putea aduce o singură monedă, anul viitor

0 0

Cea mai populară criptomonedă din lume – Bitcoin – înregistrează noi maxime și își bate propriile recorduri de valoare, pe măsură ce SUA reglementează tot mai multe norme în favoarea acesteia, iar investitorii devin din ce în ce mai încrezători.

Cea mai mare criptomonedă din lume a stabilit, miercuri, un nou record, la 66.901 dolari, depășind maximul anterior de la 64.899 dolari înregistrat la jumătatea lunii aprilie.

Lansarea de marți a fondului tranzacționat la bursă (ETF) ProShares Bitcoin Strategy a fost un prag important pentru industria de gestionare a activelor, integrând Bitcoin și mai mult în rândul finanțelor clasice. Acesta a crescut cu aproape 5% în prima zi de tranzacționare. Companiile de administrare a veniturilor care nu le-au oferit clienților posibilitatea de a cumpăra monede digitale până în acest moment ar putea să intre în acest sector, arată datele unei analize XTB.

Trebuie să știi că ETF-urile sunt vehicule de investiții pasive care au câștigat interesul investitorilor, datorită ușurinței de a investi precum și a performanței pe termen lung față de fondurile active. Lansarea ETF-urilor Bitcoin deschide, prin urmare, calea către lumea criptomonedelor pentru mulți investitori care anterior nu erau convinși din cauza riscurilor asociate investițiilor în criptomonede (lipsa reglementării, riscul pirateriei portofelului).

Bitcoin ar putea ajunge la 100.000 de dolari pe unitate

Criptomonedele sunt…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica