Acoperișul solar de la Tesla, mai ieftin decât unul normal: cât de bună e noua generație

0 1

Țiglele solare de la Tesla au ajuns la a treia generație și sunt mai ieftine și mai ușor de instalat ca niciodată. În continuare sunt intitulat Solar Roof.

Deși nu sunt foarte optimist că vor fi disponibile în alte colțuri ale lumii în afara Statele Unite ale Americii, fiecare pas în față pentru adoptarea la scară largă a energiei regenerabile merită avută în vedere. În plus, niciodată nu știi cât de repede se poate răspândi o astfel de tehnologie.

În contextul comunicării rezultatelor financiare pe ultimul trimestru fiscal, CEO-ul Elon Musk a anunțat a treia generație de panouri solare pentru acoperișul caselor. Noile țigle Solar Roof, conform fondatorului companiei, vor fi mai ieftine decât un acoperiș normal și decât panouri solare obișnuite.

În ceea ce privește lista schimbărilor de la o generație la alta de țigle Tesla, accentul se pare că s-a pus pe preț și ușurință de instalare. În plus, cantiatea de energie generată de aceeași suprafață este mai mare decât în trecut. Numărul componentelor din țigle s-a înjumătățit, iar acest detaliu a tăiat mult din costuri.

În majoritatea cazurilor, un acoperiș Tesla de generație nouă este mai ieftin decât un acoperiș obișnuit. În mod evident, vor exista excepții de la această regulă, dar Musk a ținut să menționeze că este optimist că această afirmație va fi valabilă în cel puțin 80% din situații.

Ca referință pentru viteza de instalare, în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica