Aceste poze cu oameni izolați acasă îți vor face ziua mai bună

0 2


Pandemia a lovit numeroase țări din Europa și-a împins milioane de oameni către muncă de acasă și (auto)izolare acasă. Un fotograf a profitat de moment ca să fotografieze oamenii fără să se apropie de ei. Și i-a ieșit o serie excelentă pentru perioada asta.

Adas Vasiliauskas este în Lituania, unde au fost surprinși oamenii din aceste imagini. El susține că, din moment ce majoritatea oamenilor stau în casă în perioada asta, și-a scos drona și a început să-și fotografieze vecinii. „Este o metodă 100% de contact uman zero prin care să vezi ce lucruri nebune fac oamenii în timpul lor de carantină”, a spus acesta.

Vasiliauskas a pornit acest demers și pe fondul problemei pe care el o are din cauza pandemiei. Pe măsură ce în Lituania au fost luate măsuri de limitare a deplasării populației, activitățile sale au fost anulate. „Am știut că trebuie să fotografiez ceva interesant, dar distanțarea socială impune câteva probleme. La început, m-am gândit să fotografiez oamenii cu un obiectiv cu zoom, dar mi-am amintit că folosesc constant o dronă la nunți, iar drona implică contact uman zero”, a adăugat acesta.

Proiectul a început cu prieteni, iar acum sunt poze cu zeci de oameni

El susține că a început proiectul ca să le facă oamenilor ziua un pic mai bună pe fondul tuturor veștilor nefericite. A căutat, totodată, să surprindă momente amuzante sau care să te inspire cu perioada ta de izolare la domiciliu.

O să vezi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica