Acest laptop Apple îți vorbește și primul lui cuvânt e: „săracule”

0 3

În plin avânt al Black Friday, Apple a lansat un nou MacBook. Și, odată cu el, o nouă tendință. Probabil că nu crezi asta, dar ecranele de 16 inci, într-un an, vor fi peste tot. Vor fi lăudate ca un standard descoperit de toți, după acest MacBook. Și, dat fiind că e un produs Apple, în cea mai bună „formă” a lui costă mai mult decât o mașină.

Apple MacBook Pro de 16 inci a fost prezentat, în sfârșit. N-a fost mare gălăgie, n-a fost un eveniment simandicos, doar a fost lansat și e scos la vânzare. Pornește de la 2.400 de dolari și pentru a doua oară (sau a treia?) Apple susține că a creat o tastatură care chiar rezistă. Vom afla curând.

Cât de scump poate fi un laptop Apple? Cât o mașină scump

Cu un procesor Intel Core i9 cu Turbo Boost până la 5 GHz (frecvență de bază de 2,4 GHz), 64 GB memorie RAM la 2.666 MHz DDR4, AMD Radeon Pro 5500M cu 8 GB memorie GDRR6 și 8 TB stocare pe SSD ajunge la 6.100 de dolari. Da. Șase mii o sută de dolari.

Am caracterizat acest laptop Apple așa cum am făcut-o în titlu ca o trimitere la anunțul din vară: un computer Apple de 35.000 de dolari în cea mai bună configurație. Și prețul de bază de 6.000 de dolari. Încă n-a fost lansat.

Odată cu MacBook Pro de 16 inci, Apple renunță la modelul de 15 inci. Astfel, rămân MacBook Air (13 inci), cel de 13 inci MacBook Pro și cel de acum.

În versiunea de bază, noul laptop Apple are un Intel Core i7 la 2,6 GHz, 16 GB memorie…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica