Acest joc de inteligență artificială arată limitele unui software de recunoaștere a emoțiilor. Tu poți să-l păcălești?

0 0

Pe măsură ce software-ul alimentat de inteligență artificială, care poate identifica emoțiile umane, devine din ce în ce mai obișnuit, un nou joc de browser vrea să ilustreze limitele tehnologiei.

Conform The Verge, Emojify Project a fost creat de o echipă multidisciplinară condusă de profesorul Alexa Hagerty de la Universitatea din Cambridge. Emojify Project poate fi găsit pe emojify.info. Îți va cere să te uiți la camera web a laptopului și să încerci să produci șase emoții diferite: fericire, tristețe, frică, surpriză, dezgust și furie.

Pe măsură ce joci jocul, ceea ce vei observa este că este ușor să păcălești software-ul. De exemplu, poți zâmbi fals, pentru a-l păcăli că ești fericit. În cele din urmă, acesta este scopul experienței.

Ideea jocului este că încearcă să ajungă la faptul că există adesea o deconectare între emoțiile pe care le trăim intern și fața pe care o arătăm lumii. De exemplu, gândește-te când plânge cineva. În majoritatea situațiilor, va face acest lucru pentru că e trist, dar oamenii varsă și lacrimi de bucurie.

Acest test cu software-ul bazat pe inteligență artificială arată limitele tehnologiei în recunoașterea facilă

Oamenii sunt complicați și toți trăim emoțiile în mod diferit. Sugerând că este posibil să simulăm modul în care ne simțim într-un moment dat, într-un set simplu de emoji, nu ne face niciun favor. La fel ca în orice recunoaștere facială,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica