Acest iPhone 11 ar putea avea cel mai prost nume dat de Apple vreunui produs

0 18

În mai puțin de-o lună, Apple ar prezenta noul telefon. Deocamdată, iPhone 11 ar fi denumirea generică pentru modelul din acest an. Vor fi cel puțin trei variante, iar una dintre ele s-ar putea să fie un pic prea contraintuitivă. Vestea mai bună e că vor fi camere foto mai eficiente.

Noile telefoane Apple vor fi similare iPhone X. Acel model aniversar a pornit o filosofie nouă de design la Apple și, în esență, a dat jos butonul Home de pe telefon. Acum, iPhone 11 ar fi disponibil în trei versiuni. Cea mai mare însă ar purta numele iPhone 11 Pro Max. Inițial, se vehicula că va fi doar iPhone 11 Pro, ca să fie similar cu celelalte produse MacBook și iPad.

Ce ar avea cu adevărat nou iPhone 11, indiferent de nume

Conform ultimelor informații neoficiale, linia Apple de telefoane pe 2019 ar arăta așa: iPhone 11 (cel mai probabil varianta cu ecran LCD și similar Xr), iPhone 11 Pro (model cu ecran OLED și ar menține diagonala de 5,8 inci) și iPhone 11 Pro Max (cel mai bun, cu cel mai mare ecran, cu cele mai multe camere foto).

Acel Pro Max ar duce lucrurile și la pro, și la max. Zvonurile indică spre o baterie de aproape 4.000 mAh, o premieră pentru Apple, un ecran mai mare, dar și cele mai numeroase camere foto.

O veste mai bună, dincolo de denumiri, e că vor fi nuanțe noi de culoare, iar una dintre ele va fi negru mat, ca pe iPhone 7. Totodată, va exista și-o versiune verde similară Aura Gl0w de la Samsung sau Twilight de la Huawei….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica