Acer Triton 300 SE: laptopul care îmbină puterea procesorului Intel cu eleganța

0 0


Acer Predator Triton 300 SE sau cu alte cuvinte, laptopul care reușește să îmbine puterea procesorului Intel cu eleganța, totul foarte compact.

Primul lucru care m-a impresionat atunci când l-am scos din cutie a fost design-ul acestui laptop de gaming. În ciuda faptului că este un dispozitiv puternic cu performanțe și specificații uimitoare, este extrem de subțire și foarte portabil.

Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel din generația a 11-a, H35. i7-11370H are o litografie de 10 nm SuperFin, un număr de 4 core-uri și 8 thread-uri și o frecvență maximă de 4.8 GHz cu ajutorul Intel Turbo Boost, despre care vom discuta în cele ce urmează.

Acesta asigură un echilibru între ultra-mobilitate și performanțele de care are nevoie un gamer. În același timp, aș vrea să menționez câte ceva și despre tehnologiile Intel care ajută la atingerea acestor performanțe.

Intel Speed Shift Technology oferă o receptivitate mai rapidă, cu schimbări de performanță de scurtă durată, ceea ce permite procesorului să selecteze rapid cea mai bună frecvență și tensiune pentru performanțe optime și eficiență energetică.

Intel Hyper-Threading Technology folosește resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a două thread-uri pe fiecare core. Această tehnologie ajută foarte mult la rularea mai multor aplicații în mod simultan, fără a influența receptivitatea sitemulul.

Intel Turbo Boost Technology crește frecvența…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica