Această simulare îți va arăta cum o să mori într-un război nuclear

0 4

Lansarea unui război nuclear nu e deloc ceva imposibil de realizat, iar această simulare îți va arăta cum va decurge totul în această situație.

Nimeni nu știe ce va cauza, într-un final, sfârșitul lumii, însă un scenariu destul de plauzibil îl reprezintă declanșarea războiului nuclear între Statele Unite ale Americii și Rusia. Acestea sunt cele mai mari puteri ale lumii, iar dacă divergențele dintre ele ar deveni suficient de adânci încât să se ajungă la un conflict armat, toată populația planetei va avea de suferit.

Pentru a te ajuta să conștientizezi gravitatea situației, un inginer a creat Nuclear War Simulator (NWS). În esență, acesta este un simulator care te lasă să-ți „creezi” propriul război nuclear. Astfel, vei putea lansa bombe nucleare pe toată planeta, iar apoi să verifici impactul pe care acestea le au asupra vieții umane. Poți face asta pe o hartă a planetei similară cu design-ul Google Earth.

Dacă vrei să știi câți oameni vor muri într-un conflict nuclear dintre SUA și Rusia sau cum va arăta harta radiațiilor în urma evenimentului, simulatorul este perfect pentru tine.

De ce este util un simulator al unui război nuclear

Ivan Stepanov, insistă că simulatorul nu este un joc. „Nu are niciun scop și nicio răsplată pentru a omorî pe toată lumea cu o nucleară”, explică acesta. „În schimb, este un sandbox interactiv educațional în care ai libertatea să configurezi și să redai…



Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica