Această mașină transformată în rulotă de lux costă o avere: ce oferă de banii ăia

0 9


Când te gândești la o rulotă, de cele mai multe ori, ai în vedere o serie stufoasă de compromisuri pe care le faci de dragul mobilității. Această rulotă de șase persoane îți arată ce este posibil când banii nu sunt o problemă.

Creația din imaginile alăturate are numele deloc atrăgător EarthRoamer XV-HD și, la bază, a fost asamblată pe un Ford F-750. Aceasta din urmă este una dintre cele mai populare camionete comercializate în Statele Unite și, în mod previzibil, are o tracțiune impresionantă datorată unui motor masiv. Ca urmare, la acel capitol nu au fost necesare modificări majore. În rest însă, în spatele camionetei a fost construită o garsonieră de lux, dacă pare rezonabilă această asociere de cuvinte.

Bolidul din imaginile alăturate are prețul de achiziție aparent absurd de 1,7 milioane de dolari. Chiar dacă pare o valoare exagerată sau neancorată în realitate, creatorii noului EarthRoamer sunt foarte încrezători în produsul lor.

Modelul HD a fost clasificat de directorul EarthRoamer ca fiind cel mai ambițios model al producătorului. Folosind tehnologii de ultimă generație pe toate planurile, rezultatul este în egală măsură luxuriant și funcțional. Ai în vedere doar faptul că pot dormi până la 6 oameni în acest spațiu aparent infim.

Pentru a rezista la orice intemperii și pentru a putea fi capabilă de plimbări în orice mediu, această rulotă a fost construită în maniera unui tanc. Are un motor…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica