Această mașină electrică are un preț imens, dar merge 800 de kilometri cu o singură încărcare

0 2

În cadrul unui eveniment virtual, miercuri seară, mult așteptatul sedan electric Lucid Air a fost introdus ca un vehicul electric premium și puternic care va concura cu Modelul Tesla S – chiar dacă CEO-ul companiei a spus la începutul acestui an că Lucid Air nu poate fi considerat un “ucigaș al Tesla”.

Sedanul, care a fost în lucru de ani de zile, ar fi trebuit să debuteze la Salonul Auto Internațional din New York în aprilie, dar Covid-19 a întârziat lucrurile. Producția la fabrica Lucid din Arizona este pregătită pentru primele vehicule care vor fi lansate în primăvara anului 2021.

Lucid își are rădăcinile în curse de mașini electrice cu producătorul de baterii Atieva, care este acum furnizorul său intern de baterii. În repetate rânduri a fost evidențiată trăsătura specială a sedanului: spațiul din portbagajul din față al Air-ului a fost descris de diferiți directori de-a lungul dezvăluirii online ca fiind “cel mai mare frunk făcut vreodată” și “fără egal în volumul său”.

Compania cu sediul în California a introdus în discuție în ultimele luni detalii despre versiunile high-end ale mașinii, inclusiv performanța sa, capacitatea eficientă și compactă a bateriei (113 kW), sistemul 900-volt, și autonomia sa de 517 de mile (peste 830 de kilometri) demnă de invidiat.

Dar lipsea întotdeauna un mic detaliu: prețul.

În cele din urmă, la evenimentul online de miercuri, au fost prezentate și prețurile…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica