Aceasta este noua funcție de la Google care te va proteja mai bine pe internet

0 2

Google a anunțat lansarea a șase funcții noi. Iată despre ce e vorba și care funcție te va proteja mai eficient pe internet.

Astfel, a anunțat programarea trimiterii pentru mesaje, modul întunecat pentru Google Maps, funcții noi pentru Android Auto și multe altele.

Cel mai important, poate, Google a anunțat verificarea parolei pentru smartphone-urile care rulează Android 9 și versiuni superioare. Funcția te va informa dacă parola pe care ai folosit-o a fost expusă anterior și ce să faci în legătură cu asta.

Funcția Google Password Checkup a fost introdusă pentru Chrome anul trecut. Aceasta te anunță când este expusă una dintre parolele pe care le-ai salvat în Chrome. Funcționalitatea se extinde acum la aplicațiile Android prin Completare automată cu Google. Verificarea parolei în aplicațiile Android este disponibilă pe Android 9 și versiuni ulterioare, pentru utilizatorii de Completare automată cu Google.

Acum, când introduci o parolă într-o aplicație de pe telefonul tău utilizând Completarea automată cu Google, compania va verifica acele acreditări cu o listă de parole cunoscute compromise. Adică parole care au fost deja furate și postate pe web. Dacă acreditările tale apar pe una dintre aceste liste, te va avertiza și te va îndruma să îți verifici parola și să o modifici.

Cum activezi Autofill with Google pe dispozitivul tău Android

Mai întâi, trebuie să deschizi setările telefonului tău. Apoi, atinge Sistem…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica