Această dronă de luptă atinge viteze supersonice. Arată ca un OZN și este folosită pe câmpul de luptă

0 3

O companie aerospațială din Singapore a dezvoltat o dronă de luptă capabilă să atingă viteze supersonice.

Kelley Aerospace și-a dezvăluit conceptul pentru un vehicul aerian fără pilot (UAV), numit The Arrow, săptămâna trecută, potrivit Auto Evolution. Drona este capabilă să zboare la mai mult de 2.600 de kilometri pe oră. Asta înseamnă că drona poate zbura de la Los Angeles la Tokyo în puțin peste trei ore – totul în timp ce sparge bariera sonoră. Ah, și arată exact ca un OZN.

În ciuda prețului de la 9 la 16 milioane de dolari, drona a stârnit deja interesul cumpărătorilor, obținând o sută de precomenzi. Posibilii clienți sunt probabil interesați de potențialul dronei de a oferi combatanților un avantaj important, și rapid în timpul războiului.

„The Arrow este concepută pentru a completa avioanele cu echipaj și pentru a fi un multiplicator de forță pe câmpul de luptă aerian”, a explicat compania într-o fișă informativă.

Această dronă poate fi pilotată într-o misiune aeriană

La fel ca multe drone utilizate în prezent, The Arrow poate fi controlată de un operator. De asemenea, poate decola în mod autonom, ceea ce – dacă nu ai văzut seria Terminator – este destul de ciudat, nu? Drona poate fi, de asemenea, pilotată într-o flotă de aeronave ca parte a unei misiuni mai mari.

Surse de la Flight Global indică faptul că încă două prototipuri UAV de la Kelley Aerospace sunt testate în SUA și Suedia….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica