Această casă în piatră este visul amatorilor de plajă: cum a fost posibilă

0 9


O casă impresionantă ancorată într-o piatră gigantică de pe plajă face valuri pe internet, iar designerul din spate este foarte încântat de rezultate.

În cazul în care ți-ai dorit vreodată să trăiești în interiorul unei pietre, ești departe de a fi singurul cu acest vis. Un arhitect foarte entuziasmat de respectiva idee a investit mult timp în realizarea unui proiect și a unei randări 3D care pleacă de la premisa respectivă. Rezultatul se poate vedea în imaginile alăturate și arată spectaculos.

Acesta este proiectul arhitectului Amey Kandalgaonkar. Inspirația pentru el a venit de la mormintele din piatră de la Mada’in Salah din Arabia Saudită. Nu este însă absolut nimic macabru când vine vorba de rezultate.

Casa la care s-a gândit Amey este una neobișnuită din mai multe puncte de vedere. În loc să se bazeze pe săpături exagerate în piatră, care implică un efort titanic, locuința aproape că îmbrățișează piatra, se mulează pe ea din toate părțile. Unii au comparat-o cu un puzzle chinezesc tridimensional.

Deși arată foarte bine și când este privită din față, întregul efort din spatele locuinței a gravitat în jurul modului în care se vede de deasupra. Doar așa îți formezi o imagine clară despre gradul fabulos de complexitate.

top rock-house-concept-amey-kandalga

Kandalgaonkar este un arhitect expert în realizarea de concepte 3D. Pentru noul său proiect, a petrecut multe ore analizând piatra și încercând să-și adapteze viziunea din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica