Aceasta ar putea fi cea mai importantă componentă din Samsung S11

0 3


Samsung Galaxy S11 va fi anunțat abia în februarie. Dar până atunci va fi o perioadă plină cu informații neoficiale. Acum e vorba de componenta pentru cameră foto care să dea viitorului telefon Samsung o capacitate impresionantă pentru zoom.

Samsung S11 e așteptat cu ceva entuziasm, pentru că ar aduce schimbări importante pe cea mai vândută serie a companiei. Miza va fi pe imagine – foto și video – și pe un design schimbat față de generația din 2019.

Astfel, vorbim de-o cameră de 108 megapixeli, dar și de capacitatea unui zoom optic 5x. Până acum, Samsung a mizat doar pe zoom optic 2x cu o cameră secundară. Modulul de acum aplică ideea care stă la baza periscoapelor. Astfel, într-un spațiu relativ mic poate fi obținut un zoom mai mare.

De ce va avea Samsung S11 o cameră de 108 megapixeli?

Modulul pentru zoom optic 5x

În urmă cu o săptămână explicam de ce Samsung S11 va avea o cameră cu atât de mulți megapixeli. Acum, avem informații noi.

Ice universe a publicat pe Twitter specificațiile acestui modul. 108 megapixeli cu tehnologia ixel binning ca să producă poze de 12 megapixeli. Vor fi astfel combinați nouă pixeli într-unul singur pentru poze în care sunt păstrate mai multe detalii, latitudinea de expunere e mai mare și pozele în condiții cu lumină scăzută vor fi mai bune.

Samsung S11 va folosi un senzor special, nu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica