Abonamentul la Tinder: află cum poți da ”Swipe left”, cu adevărat

0 2

Foarte mulți dintre noi am ajuns pe aplicația Tinder, din diferite motive. Indiferent că te pui în pat la somn sau poate compania nu este una tocmai plăcută, toți mai stăm puțin să glisăm printre opțiuni. Unii dintre noi au apelat chiar și la abonamentul Tinder Gold.

Poate că uneori am văzut o persoana care ne-a plăcut atât de tare, iar din greșeală am dat mai departe. Singura modalitate de a derula înapoi, să inversezi ultima glisare, este să plătești pentru Tinder. Astfel, de multe ori ne-am întrebat, de ce să nu mergem mai departe și să pierdem doar câțiva dolari pe lună pentru a plăti un abonament Tinder Gold?

Un abonament lunar costă 14,99 dolari, dar cu cât perioada de abonare este mai mare, cu atât prețul scade mai mult. Astfel, pentru 6 luni vei plăti 49,99 dolari sau pentru un an, 59,99 dolari. Totuși, când vine ”nota de plată”, parcă deja regreți că ai luat această decizie, astfel că vei dori să îți anulezi abonamentul la Tinder Gold.

Ce este abonamentul Tinder Gold

Tinder Gold este una dintre opțiunile de abonament ale aplicației de întâlniri. Abonamentul costă mai mult decât Tinder Plus, dar are mai puține avantaje și un preț mai mic decât Tinder Premium. Indiferent de tipul de abonament pe care îl ai, reclamele nu te vor deranja în timp ce glisezi printre ”potențialii parteneri”.

Modul în care anulezi Tinder Gold depinde de modul în care te-ai abonat. Ștergerea aplicației de pe telefon…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica