Abia acum am aflat cine este noul președinte al Americii: ”Rezultatul este acum evident”

0 2

În urmă cu câteva ore, Michigan a declarat rezultatul oficial al alegerilor din SUA, amplificând soarta deja pecetluită a scrutinului de acum câteva săptămâni dintre Joe Biden și Donald Trump.

Majoritatea oamenilor de pe planetă au înțeles de aproximativ două săptămâni că Joe Biden va fi următorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Acum, giganții din domeniul afacerilor desfășurate în SUA au îmbrățișat același deznodământ, arătându-i spatele lui Trump. Chiar și mai mulți miliardari care i-au finanțat campania republicanilor au făcut publice mesaje de acceptare a lui Joe Biden în poziția de viitor președinte.

Cu două luni înainte de depunerea jurământului de către Joe Biden, cercurile de afaceri îl presează deja să forțeze Congresul să adopte un nou plan de susținere a economiei, care a fost puternică afectată de pandemia de coronavirus. ”Următoarele două luni sunt esențiale în gestionarea de către țara noastră a două crize împletite: controlul răspândirii Covid-19 și reconstrucția economiei americane”, susține federația producătorilor.

Oamenii de afaceri americani sunt efectiv disperați de situația penibilă de la conducerea SUA din ultimele săptămâni. „Nu există timp de pierdut și nici spațiu pentru erori”, a adăugat organizația într-o declarație prin care a cerut administrației Trump să coopereze cu echipa de tranziție a lui Joe Biden. Ca referință, în mod oficial,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica