A picat internetul: cele mai mari site-uri din online, afectate

0 2

Internetul este un lucru indispensabil oamenilor în zilele noastre. Asta nu înseamnă că nu este infailibil, astfel că mai multe site-uri importante nu au fost funcționale după ce internetul a picat.

O imensă întrerupere a internetului a afectat zone imense din întreaga lume, afectând mai multe site-uri de o mare importanță. Dintre acestea fac parte Amazon, Reddit, Twitter și Twitch. Acestora li s-au mai adăugat și site-uri precum New York Times și The Guardian, care au avut parte de aceeași problemă.

Se pare că sursa problemei a fost rețeaua de livrare a conținului rapid (CDN), care a confirmat faptul că a avut loc o întrerupere gloală. Pe pagina sa de profil, Fastly a afirmat că ”în prezent, investigăm impactul potențial asupra performanței cu ajutorul serviciilor noastre CDN”.

Site-uri uriașe au fost afectate după ce a picat internetul

Site-urile menționate anterior nu sunt singurele care au avut de suferit din cauza defecțiunii majore. Domenii precum Stack Overflow, GitHub, gov.uk, Hulu, HBO Max, Quora, PayPal, Vimeo și Shopify, au fost afectata la rândul lor, după cum a afirmat TechCrunch. În timp ce unele sunt complet defecte, cu erori cu codul 503, pe unele site-uri precum Twitter și Amazon, au fost afectate doar imaginile.

Acest lucru a fost descris rapid ca fiind o rețea ”de margine”, care s-a așezat între utilizatori și site-urile web. Aceste probleme includ rețeaua de livrare a conținutului, optimizarea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica