9 produse cu preț mai mic la eMAG: cum le iei mai ieftin

0 34

Dacă tot suntem în plină toamnă, nu strică să te gândești la niște achiziții. eMAG are categoria de resigilate populată cu câteva produse demne de luat în calcul.

Ce vezi mai jos sunt produse adunate de la resigilate. Acele produse cumpărate de alții și returnate sunt acum scoase la vânzare cu preț mai mic. De la telefoane la laptopuri, ai ce alege. Poți, de asemenea, să arunci un ochi și peste electrocasnice.

Ce să iei de la eMAG resigilate

Samsung Galaxy Note 9 cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, un ecran foarte bun și două camere foto n-are cum să nu fie pe listă. Vestea și mai bună e că prețul a scăzut. Îl găsești aici resigilat cu preț bun.

Huawei P20 Lite are 64 GB spațiu de stocare, un ecran bun și camere foto care își fac treaba admirabil. eMAG îl are cu un super preț acum, ba chiar poți primi și-o husă de silicon la el. Îl găsești aici cu un preț excelent.

De la ASUS poți alege un laptop de gaming, foarte performant. E vorba de Strix SCAR II, are ecran de 17,3 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 1 TB de stocare și placă video dedicată. Îl prinzi acum cu preț redus.

Motorola Moto One Vision e un telefon pe care eMAG tocmai l-a băgat în ofertă și e foarte bun pentru ce preț are. Are 128 GB spațiu de stocare, un ecran cum n-ai mai văzut și cameră de 48 MP. Îl poți cumpăra de aici.

Un alt laptop de încercat este Predator Helios 300 cu ecran de 17,3 inci Full HD, procesor Intel Core i7, are…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica