8 produse resigilate pe care să le comanzi de la eMAG acum

0 8

A venit iPhone 11, dar poate e prea scump pentru ce vrei. Din fericire, eMAG are resigilate ca să prinzi ceva la preț excelent. Cel mai curând ai putea găsi un iPhone 11 resigilat abia în noiembrie. Până atunci, aruncă un ochi peste oferta actuală.

eMAG resigilate e o categorie aparte pe care o pune la dispoziția clienților magazinul. Astfel, ai produse bune, noi, comandate de altcineva care s-a răzgândit. Le-a returnat, prețul a scăzut și acum prinzi ceva bun la preț mai mic. Am căutat telefoane și laptopuri bune de cumpărat acum și să nu regreți în următorii doi ani.

eMAG resigilate cu telefoane și laptopuri bune de cumpărat

Samsung Galaxy A50 e la eMAG resigilate cu un preț deosebit. Are 128 GB spațiu de stocare, așa că n-ai probleme la capitolul acesta. Telefonul a fost lansat în acest an și merge foarte bine. Îl găsești cu preț mic aici.

Ziceam de iPhone 11, dar ține cont că scade acum prețul vechilor modele. Acum e vorba de un iPhone Xs Max de 64 GB la eMAG resigilate. Prețul e mai mic decât ar fi putut fi vreodată pe parcursul anului. Prinzi telefonul cu super preț aici.

Am găsit și un laptop remarcabil. E vorba de Acer Nitro 5 cu procesor AMD Ryzen, ecran de 15,6 inci Full HD și 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Ai un preț bun aici.

De la ASUS e un laptop ZenBook de 13 inci, procesor Intel i5, ai 8 GB memorie RAM și stocare de 512 GB pe SSD. Găsești produsul la resigilate aici.

Dacă tot ce vrei e să prinzi un…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica