7 moduri dramatice în care pandemia va schimba lumea, conform lui Bill Gates

0 1

Viața după Covid-19 va arăta complet diferit de cea de dinaintea pandemiei, o știm cu toții și acum a spus-o și el, filantropul și fondatorul Microsoft – și principalul personaj al teoriilor conspirațiilor.

Acum cinci ani, Bill Gates a urcat pe scena TED și a prezis practic pandemia actuală și răspunsul jalnic al Americii și al lumii. Datorită acelei discuții, el este acum considerat ca fiind una dintre cele mai profetice voci de acolo cu privire la amenințarea unor noi boli – în același timp, desigur, este considerat și cel care a provocat pandemie de către vocile conspiraționiste.

Totuși, și-a câștigat o autoritate în ceea ce privește studiul epidemiilor, iar asta înseamnă că, atunci când își oferă părerea despre cum va arăta viața după Covid-19, ar trebui să ne așezăm cu toții și să luăm aminte.

Tocmai asta primim, dacă stăm să ascultăm primul podcast al fondatorului Microsoft.

Împreună cu actorul Rashida Jones, Gates a discutat cu Anthony Fauci despre progresul către un vaccin, măsurile pe care ar trebui să le luăm cu toții acum și viziunea sa despre viața după Covid. Iată principalele predicții ale lui Gates.

1. Întâlnirile la distanță vor fi normalizate

Înainte de pandemie, probabil că ți-ai fi făcut griji, un client s-ar fi putut simți neglijat dacă ai fi ales să discuți cu el printr-o videoconferință, mai degrabă decât în persoană. Cu toate acestea, după Covid calculul va lua…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica