5 trucuri de pe YouTube de care nu știai și care-ți vor face viața mai ușoară

0 6

YouTube este cea mai populară platformă de conținut video din lume, însă cu siguranță are câteva trucuri despre care nu știai.

Platforma are câteva funcționalități, de care e posibil să nu fi știut care-ți îmbunătățesc semnificativ experiența. Fie că vorbim despre unele mai vechi, fie despre unele nou lansate, există câteva trucuri pentru YouTube care sigur îți vor fi utile.

În continuare, vei vedea niște trucuri despre care mulți nu știu și pe care, cel mai probabil, vei începe să le folosești și tu.

5 trucuri care-ți vor fi utile pe YouTube

Setarea unei ore de culcare

Recent, platforma a lansat o funcționalitate extrem de utilă, în special pentru cei care tind să uite să mai închidă videoclipurile de aici și să se culce foarte târziu din cauza asta. Introduce acum opțiunea de a seta un reminder pentru ora de culcare, ca să eviți să pierzi ore bune de somn prin videoclipuri.

Din meniul de Setări, utilizatorii pot seta o anumită oră la care să se oprească din urmărit videoclipuri. Poți selecta ca un videoclip să se oprească direct atunci când vine ora de culcare pe care o setezi sau să-ți permită să termini ceea ce ai început să urmărești. Funcționalitatea a fost lansată chiar pe 20 mai (atât pentru Android, cât și pentru iOS), dar e posibil să dureze câteva zile pentru a ajunge la toată lumea.

Distribuie un videoclip care începe într-un anumit punct

În cazul în care vrei să-i trimiți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica