5 televizoare 4K pe care le poți cumpăra sub 3.000 de lei de pe eMAG

0 8

Niciodată nu e prea târziu sau prea devreme să schimbi televizorul. Astfel, am căutat câteva la preț decent. Ținta a fost: televizoare 4K eMAG. Și am găsit modele decente la sub 3.000 de lei. Ține însă cont că unele sunt la promoție, așa că ar trebui să te grăbești dacă vrei să le prinzi.

Cel mai important, dacă îți cauți un televizor nou în 2019, e să aibă rezoluție 4K. E cea mai bună, așa că n-ar trebui să te orientezi spre Full HD. Când vine vorba de-o listă cu televizoare 4K eMAG, nu sunt deloc puține modele. Chiar și dacă e un preț de maximum 3.000 de lei. Companii ca Samsung, LG, chiar și Philips au televizoare 4K decente la eMAG.

Lista de mai jos e bazată și pe opțiunile de smart TV pe care acestea le au. Astfel, conectezi televizorul la Wi-Fi și te bucuri de Netflix, HBO Go sau YouTube. Eventual, poți naviga și pe internet, dacă ai nevoie.

În ceea ce privește sistemul de operare, sunt trei mari alternative: Android TV utilizat de Philips și dezvoltat de Google, Tizen dezvoltat de Samsung și webOS folosit de LG pe modelele sale. Orice ai alege, asigură-te că e de generație nouă, ca să n-ai probleme în timp.

Televizoare 4K eMAG: ce poți cumpăra cu sub 3.000 de lei

Prima recomandare în această listă cu televizoare 4K eMAG este un LG smart de 152 cm în diagonală. Ține cont de diagonală când cumperi televizorul, să fii sigur că are loc acolo unde vrei să-l pui. Modelul în cauză are difuzor de 20…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica