5 telefoane resigilate la eMAG pe care să le cumperi în octombrie

0 17

Vestea zile e că eMAG a anunțat data de Black Friday. Dar e la mai bine de-o lună distanță. Și, dacă nu vrei să te bați pe reduceri atunci, aruncă un ochi peste produsele astea.

eMAG a stabilit Black Friday pe 15 noiembrie. Sigur, nu toate magazinele trebuie să facă în aceeași zi, dar vor face toate în aceeași zi. Pică într-o vineri, e cu o săptămână mai devreme decât de obicei și cu două mai devreme decât un Black Friday „tradițional”. Altfel, mai jos găsești o listă cu telefoane resigilate care-s bune și acum, și după Black Friday (poate și după Black Friday 2020).

5 telefoane resigilate bune de la eMAG

Prima recomandare este un Huawei P30 Pro cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Acest telefon are trei camere principale, oferă un zoom foarte bun pe una dintre ele, iar în curând va primi actualizare la Android 10. E deja pe lista de testare. Prețul la resigilate îl ai aici.

Razer Phone 2 un telefon clasic, dacă vrei să-i zici așa. Are un ecran 16:9 cu o rată de refresh foarte bună, are 64 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Ca design, arată ca de gaming. Și prețul a scăzut extraordinar de mult.

Samsung Galaxy A50 e tipul acela de telefon cu care n-ai cum să greșești. În primul rând, prețul e bun la eMAG, la resigilate sau nu, iar telefonul are 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci. Îl găsești aici cu preț bun.

Dacă vrei un iPhone, e momentul bun să te…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica