5 seriale pe care să le revezi la nesfârșit pe Netflix și HBO GO

0 0

Netflix și HBO GO au o listă lungă de seriale, însă pe unele dintre ele ai vrea, cel mai probabil, să le mai vezi și altă dată, după ce le termini.

Unul dintre criteriile care îi separă pe cei care urmăresc în mod obișnuit serialele este dacă revăd sau nu serialele care le-au plăcut. Unii ar revedea același serial din nou și din nou, în timp ce alții nu se uită niciodată la același lucru de două ori. Eu fac parte din prima categorie, care ar putea să revadă la nesfârșit anumite seriale. Mai jos am alcătuit o listă cu zece dintre serialele pe care le-am văzut și pe care le-aș mai revedea (sau deja le-am revăzut) de mai multe ori.

E vorba, în cele mai multe cazuri, de acele seriale clasice pe care, cel mai probabil, le-a văzut deja majoritatea, însă nu te poți plictisi să le mai revezi, cel puțin o dată.

5 seriale de pe Netflix și HBO GO pe care să le revezi

Game of Thrones

Game of Thrones este serialul fenomen care a doborât o serie de recorduri, la nivel internațional. Iar pentru că acțiunea este extrem de complicată, personajele (și numele lor) sunt foarte multe, iar relația dintre ele este foarte întortocheată, e posibil să ratezi detalii importante. La o a doua (sau chiar la o a treia) vizionare vei înțelege, cu siguranță, mai multe despre ce se întâmplă în serial.

Family Guy

Umorul din Family Guy mi se pare unul dintre cele mai bune dintre toate serialele care există. Este acel tip de animație destul de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica