5 moduri în care aș opri Aeroportul Otopeni să mai distrugă nervii românilor

0 7

Poate c-ai trecut de câteva ori prin Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, mai cunoscut pentru români și drept „Otopeni”. Probabil te-ai enervat la plecare, dar nervi ca la venire nu ți-a făcut nimeni nicăieri. Eu nu mă pricep la aeroporturi, Otopeni, oameni sau sociologie, dar tot știu cum să fac clădirea aia să nu mai fie un monstru.

Din 28 iunie, Aeroportul Otopeni a intrat într-un fel de renovare. Proiectul costă 50 de milioane de euro, fără TVA, finanțat din fondurile aeroportului, iar la final poți doar spera că va fi mai bine.

Contractul are o durată de 10 luni și jumătate. 2,6 luni proiectare și opt luni este perioada de execuție. Lucrarea are șase ani garanție. […] ultimele reparații capitale au fost făcute în anul 1997, restul fiind doar lucrări curente de întreținere. Banii pe care acest aeroport îi generează trebuie investiți în dezvoltare, în îmbunătățirea condițiilor oferite pasagerilor și creșterea siguranței.”
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

Nu va fi radical schimbat, va fi dat cu vopsea, vor fi create spații noi de vânzare mâncare și bunuri la suprapreț, iar la venire îți vei distruge căruțe de nervi pe scările rulante sau la tarabele pentru verificat pașapoarte. Dar nu trebuie să fie așa. A zis și Ponta că e nașpa, oribil și cu lipsă de logică. Însă, spre deosebire de mine, a fost premier și tot n-a făcut nimic. A spus și un călător șocat de cum pot muri oameni…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica